Hyra sockervaddsmaskin till festen

Visste du att en sockervadd bara innehåller 2 bitar socker? Det förstår du om du väl står och rör runt med pinnen för att fånga upp de tunna sockertrådarna i sockervaddsmaskinen. Hur som helst: hur genialt är det inte att hyra en sockervaddsmaskin till sin fest? Vi provade, och resultatet blev många imponerade hejarop, och en lång och stadig kö för att få sig en.

In genast och hyr en sockervaddsmaskin här: www.bergamunken.com/hyra-sockervaddsmaskin/ för en del säsonger är mer sockervaddstäta än andra – t.ex valborg och midsommarafton. En del passar såklart på att vara lite sådär små-entreprenöraktiga och samlar in pengar med sockervaddsmaskinen. ”Swisha 5:- för en sockervadd”, kan du skriva på en skylt och kanske samla in lite pengar till en skolresa eller något annat skoj! Bergamunken sköter leverans och allting, så du behöver egentligen bara ställa dig redo att starta festen.

Sockervadd lite av en kär klassiker?

Är sockervadden ett romantiskt snack? Ja, det kan man nog ändå argumentera för att det är. Så pass romantiskt att pizzagourmanden Mike Arvblom gjort en sockervaddspizza till Alla hjärtansdag. Sockervaddspizzan har faktiskt fått ett genomslag även i den fluffiga kulturens högborg: japan. Utdrag ur Nyheter24:

Pizzan innehåller tre olika sorters ost, och är toppad med en stor hög sockervadd. För att få sockervadden att lägga sig häller restaurangen på en sås gjord på honung och ingefära, skriver brittiska Metro.

Det finns helt klart något romantiskt och gulligt i att dela på en sockervadd tillsammans; de fluffiga pastellfärgerna och den lite fnissiga stämningen som kan skapas av en lång sockertråd bäddar ju för romans. Men vi ska inte haka upp oss för mycket vid sockervaddens romantiska potential: att hyra sockervaddsmaskin är helt enkelt en klassiker oavsett!