Ge bort godis

Snart är julen här och vi kan inte undvika att våra nära och kära en gång om året fyller år. Den känslan som lätt kan fylla en då heter prestationsångest. Vi bygger upp en sådan spänning över att vår present måste vara den bästa, dyrast, snyggaste och mest minnesvärda presenten som personen kommer komma ihåg för all evig tid. Vill vi göra det enkelt köper vi bara en råsaftcentrifug som blivit årets julklapp och lutar oss tillbaka. Men vill vi göra något lite mer kreativt och som kommer från hjärtat pysslar vi ihop något med godis i. Det är en present som du kan forma lite hur du vill och som du kan ge bort både till farmor, en vän eller din käresta. Är det frö snålt kan du ju självfallet lägga ner mer saker som gömmer sig under godiset.

Addera det lilla extra

När det kommer till att lägga till det där lilla extra i godisskålen är det den prisvärda sajten Fyndiq du ska söka dig in på och välja och vraka bland allt från doftande ljus och krämer till elektronik. Och vill du ha mer inspiration kan du följa deras blogg för att se om det kommer upp lite trevliga julklappstips.

För att få till så att det lilla extra blir så fint som möjligt är ett fint alternativ att du lägger godiset och den andra överraskningen i en vacker skål eller liknande som du sedan kan slå in i något tjusigt papper. Här är det roliga att du verkligen kan släppa fram kreativiteten och göra unika presenter utifrån personen som ska få den. Så, detta betyder att det handlar inte om vem som ger bort den dyraste presenten utan snarare om vem som lägger ner mest tanke på vad det är man ska ge och hur mans ka ge presenten. Utgå från personen så kommer det inte kunna gå fel – om personen inte bantar eller är otroligt allergisk mot färgämnen. Men då borde du heller inte läsa detta inlägg.